V
enezia
Miejsce na twoją imprezę
Zadzwoń i zarezerwój lokal:
77 417 11 11
Organizujemy chrzciny, komunie, urodziny, wesela i wiele innych!
W swojej ofercie posiadamy również
catering
Menu
Start
Oferta
Lokal
Catering
Wynajem sali
Kontakt
Urodziny
Kolacja na start
Mięsa 1,5 porcji na osobę
Pieczone udko z kurczaka
Tradycyjny kotlet schabowy
Plastry pieczonej karkówki
Filet drobiowy w migdałowej panierce
Kotlet schabowy w orzechowej panierce
Filet drobiowy w orzechowej panierce
Rolada śląska
Kotlet de’volaille
Rolada po Bawarsku
Rolada drobiowa nadziewana szpinakiem i serem feta
Rolada drobiowa pikantnie faszerowana otulona bekonem
Rolada wieprzowa z pieczarkowym nadzieniem otulona plastrem boczku
Pstrąg z rusztu
Rolada myśliwego z grzybami leśnymi
Rolada wołowa
Kaczka nadziewana jabłkami i żurawiną (ćwiartka na porcję)
Rolada cielęca faszerowana grzybami leśnymi i cebulką
Dodatki do mięs
Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem
Kluski śląskie
Pieczone ziemniaki z boczkiem, tymiankiem i rozmarynem
Ciemny sos pieczeniowy
Surówki
Z białej kapusty
Marchewka z porem
Z czerwonej kapusty
Z kiszonej kapusty
Z kapusty pekińskiej
Mizeria
Buraczki
Czerwona kapusta na ciepło
Biała kapusta zasmażana
Napoje gorące
Bez ograniczeń (w cenie)
Kawa, Herbata
Napoje zimne
Napoje zimne (w cenie)
Soki owocowe (1litr na osobę), woda
Deser
Deser
Ciasto w trzech smakach (1,5 porcji/os.)
Własne ciasto
Przekąski
Przekąski
Patera swoiskich wędlin i serów
Galaretki drobiowe
Patera świeżych warzyw
Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulką
Tortilla z wędzonym łososiem
Tortilla z kolorowymi warzywami
Tortilla z grillowanym kurczakiem i rukolą
Tortilla z tuńczykiem i suszonymi pomidorami
Sałatki
Sałatki
Mini mozzarella z pomidorkami cherry i świeżą bazylią
Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
Tradycyjna sałatka warzywna
Sałatka francuska z serem pleśniowym i kaparami
Sałatka wiejska z jajkiem i grillowanym kurczakiem
Sałatka di Kusy z pieczonym kurczakiem
Sałatka włoska z grillowanym kurczakiem
Plastry świeżej mozzarelli z pomidorami malinowymi i bazyliowym pesto
Druga kolacja
druga kolacja
Pieczona golonka podana na kapuście zasmażanej
Bigos myśliwski z grzybami leśnymi
Flaczki
Filet drobiowy w sezamowej panierce podawany z pieczonymi ziemniaczkami i surówką
Misa smażonych pierogów z różnym nadzieniem
Barszcz czerwony z pasztecikami z ciasta francuskiego lub krokietem
Czarcia gulaszowa
Pieczone udko z kurczaka podawane z frytkami i surówką
Bogracz
Żurek w chlebku
Trzecia kolacja
Trzecia kolacja
Pieczona golonka podana na kapuście zasmażanej
Bigos myśliwski z grzybami leśnymi
Flaczki
Filet drobiowy w sezamowej panierce podawany z pieczonymi ziemniaczkami i surówką
Misa smażonych pierogów z różnym nadzieniem
Barszcz czerwony z pasztecikami z ciasta francuskiego lub krokietem
Czarcia gulaszowa
Pieczone udko z kurczaka podawane z frytkami i surówką
Bogracz
Żurek w chlebku
Ilość osób
Suma:
0,00
PLN
Wydrukuj listę