V
enezia
Miejsce na twoją imprezę
Zadzwoń i zarezerwój lokal:
77 417 11 11
Organizujemy chrzciny, komunie, urodziny, wesela i wiele innych!
W swojej ofercie posiadamy również
catering
Menu
Start
Oferta
Lokal
Catering
Wynajem sali
Kontakt
Wesele
Zupa
Zupa
Rosół z makaronem
Zupa cebulowa z grzankami
Krem brokułowy z prażonymi migdałami
Mięsa
Mięsa
Pieczone udko z kurczaka
Tradycyjny kotlet schabowy
Plastry pieczonej karkówki
Filet drobiowy w migdałowej panierce
Kotlet schabowy w orzechowej panierce
Filet drobiowy w orzechowej panierce
Rolada śląska
Kotlet de’volaille
Rolada po Bawarsku
Rolada drobiowa nadziewana szpinakiem i serem feta
Rolada drobiowa pikantnie faszerowana otulona bekonem
Rolada wieprzowa z pieczarkowym nadzieniem otulona plastrem boczku
Pstrąg z rusztu
Rolada myśliwego z grzybami leśnymi
Rolada wołowa
Rolada cielęca faszerowana grzybami leśnymi i cebulką
Napoje gorące (w cenie)
Kawa, Herbata
Dodatki do mięs
Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem
Kluski śląskie
Pieczone ziemniaki z boczkiem, tymiankiem i rozmarynem
Ciemny sos pieczeniowy
Surówki
Z białej kapusty
Marchewka z porem
Z czerwonej kapusty
Z kiszonej kapusty
Z kapusty pekińskiej
Mizeria
Buraczki
Czerwona kapusta na ciepło
Biała kapusta zasmażana
Przekąski
Przekąski
Patera wędlin i serów
Kolorowe marynaty (papryka pomidorowa, ogórki konserwowe, pieczarki, kukurydza kolby)
Rybne fileciki w korzennej zalewie octowej
Kąski z kurczaka w dwóch smakach
Jaja z musem z tuńczyka i kawiorem
Galaretki drobiowe
Roladki z ciasta francuskiego z łososiem
Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulką
Śledź w oleju z cebulką
Mięsne kuleczki z dipem czosnkowym
Pieczarki faszerowane, zapiekane z mozzarellą
Sałatki
Sałatki
Mozzarella z pomidorkami cherry i świeżą bazylią
Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
Tradycyjna sałatka warzywna
Sałatka kebab
Sałatka tortellini z szynką i świeżym ogórkiem
Sałatka włoska z grillowanym kurczakiem
Sałatka di Kusy z pieczonym kurczakiem
Sałatka śródziemnomorska z tuńczykiem
Sałatka francuska z serem pleśniowym i kaparami
Sałatka wiejska z jajkiem i grillowanym kurczakiem
Pieczywo
Pierwsza kolacja
Pierwsza kolacja
Pieczona golonka podana na kapuście zasmażanej
Bigos myśliwski z grzybami leśnymi
Flaczki
Filet drobiowy w sezamowej panierce podawany z pieczonymi ziemniaczkami i surówką
Misa smażonych pierogów z różnym nadzieniem
Barszcz czerwony z pasztecikami z ciasta francuskiego lub krokietem
Czarcia gulaszowa
Pieczone udko z kurczaka podawane z frytkami i surówką
Bogracz
Żurek w chlebku
Druga kolacja
druga kolacja
Pieczona golonka podana na kapuście zasmażanej
Bigos myśliwski z grzybami leśnymi
Flaczki
Filet drobiowy w sezamowej panierce podawany z pieczonymi ziemniaczkami i surówką
Misa smażonych pierogów z różnym nadzieniem
Barszcz czerwony z pasztecikami z ciasta francuskiego lub krokietem
Czarcia gulaszowa
Pieczone udko z kurczaka podawane z frytkami i surówką
Bogracz
Żurek w chlebku
Trzecia kolacja
Trzecia kolacja
Pieczona golonka podana na kapuście zasmażanej
Bigos myśliwski z grzybami leśnymi
Flaczki
Filet drobiowy w sezamowej panierce podawany z pieczonymi ziemniaczkami i surówką
Misa smażonych pierogów z różnym nadzieniem
Barszcz czerwony z pasztecikami z ciasta francuskiego lub krokietem
Czarcia gulaszowa
Pieczone udko z kurczaka podawane z frytkami i surówką
Bogracz
Żurek w chlebku
Poprawiny
Zupy
Poprawiny
Rosół z makaronem
Zupa cebulowa z grzankami
Krem brokułowy z prażonymi migdałami
Przekąski z wesela
W cenie
Mięso z wesela
W cenie
Kolacja
Kolacja
Pieczone udko z kurczaka, podawane z pieczonymi ziemniaczkami i surówką ze świeżych warzyw
Bigos myśliwski z grzybami leśnymi
Barszcz czerwony z krokietem
Zupa gulaszowa
Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
Ilość osób
Suma:
0,00
PLN
Wydrukuj listę